ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ CHILLI

No tags 0

Συστατικά:
8 πιπεριές Φλωρίνης (χωρίς σπόρια)
1 κουταλιά σούπας σκόνη (ή φρέσκο τριμμένο) ginger
750 g. Ζάχαρη
250 ml ξύδι (από λευκό ή κόκκινο κρασί)
3-4 καυτερές πιπεριές chilli χωρίς τα σπόρια (ή 1 κοφτή κουταλιά γλυκού καυτερή πάπρικα σε σκόνη ή πιπερι cayenne)
2 σκελίδες σκόρδου (ή 1 κοφτή κουταλιά σούπας σκόνη σκόρδου)
1 συσκευασία ψιλοκομμένα τοματάκια (ή 3 φρέσκες τομάτες ψιλοκομμένες)

Οδηγίες:
Τοποθετούμε όλα τα συστατικά σε multi και μετά τα βάζουμε στην κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά χωρίς να προσθέσουμε νερό ή άλλα υγρά. Τα αφήνουμε να βράσουνε για περίπου 2 1/2 ώρες ή μέχρι να απομακρυνθούν όλα τα υγρά. Αναδεύουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα