ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

No tags 0

Μερίδες συνταγής: 8

Συστατικά:
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 κούπα γλυκού σκόνη σκόρδου
2 κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
2 φρέσκιες τομάτες ψιλοκομμένες
2/3 κούπας ζωμός τομάτας
1 κουταλιά σούπας σκόνη chili
1 κουταλιά σούπας Worcestershire sauce
450 γρ. φασόλια βρασμένα
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλατι και τριμμένο φρέσκο πιπέρι
300 γρ. ψιλοκομμένο βρασμένο φιλέτο κοτόπουλου

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:
Μερίδα: 1 /8 συνταγής
Θερμίδες: 319 kcal
Πρωτεΐνη: 12 γρ.
Υδατάνθρακες: 53 γρ.
Λίπος: 8 γρ.
Φυτικές Ίνες: 8 γρ.

Οδηγίες:
Σε κατσαρόλα τοποθετήστε το ελαιόλαδο και τσιγαρίστε για πολύ λίγο το κρεμμύδι. Πρώτα ρίξτε το φιλέτο κοτόπουλου και μετά από 2 λεπτά προσθέστε όλα τα υπόλοιπα συστατικά της συνταγής. Μαγειρέψτε το μείγμα σε μέτρια θερμοκρασία για περίπου 40 λεπτά.