ΑΛΕΙΜΜΑ ΜΑΝΓΚΟ

Αλειμμα μανγκο

Υλικά για 1 βάζο:

1 μεγάλο ώριμο μάνγκο

100 ml βραστό νερό

2 φύλλα ζελατίνης

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

2 κ.γ. στέβια

λίγο αλάτι

Εκτέλεση:

Μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε παγωμένο νερό για 10 λεπτά. Στη συνέχεια την αφαιρούμε και τη διαλύουμε σε βραστό νερό. Με ραβδομίξερ χειρός χτυπάμε το μάνγκο, τη βανίλια, το αλάτι και τη στέβια και προσθέτουμε τη ζελατίνη με το βραστό νερό. Ρίχνουμε το μείγμα σε γυάλινο βαζάκι και διατηρούμε έως και 1 εβδομάδα στο ψυγείο.

Διατροφικές πληροφορίες ανά κουταλιά σούπας

Ενέργεια: 18 kcal

Υδατάνθρακες: 5 γρ.

Πρωτεΐνη: 0 γρ.

Λιπαρά: 0 γρ.

Κορεσμένα Λιπαρά:0 γρ.

Φυτικές Ίνες: 0.5 γρ.