ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΟΥΣ

Σουπα με πιπεριες και κασιους

Υλικά για 4 μερίδες:

6 πράσινες πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένες

1 κρεμμύδι κόκκινο ψιλοκομμένο

2/3 κούπας κάσιους

2 κ.σ. μουστάρδα τύπου dijon

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1½ κούπα νερό

½ κ.γ. σκόνη ζωμού λαχανικών

αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα πολύ καλό αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε το κρεμμύδι με τα κάσιους και τις πιπεριές με το ελαιόλαδο για δέκα λεπτά. Μόλις τα λαχανικά μαλακώσουν προσθέτουμε το νερό και τη σκόνη ζωμού και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά, προσθέτουμε τη μουστάρδα και με ραβδομίξερ χειρός πολτοποιούμε μέχρι να πάρουμε μια ομοιόμορφη σούπα.

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (¼ συνταγής)

Ενέργεια: 200 kcal

Υδατάνθρακες: 21.9 γρ.

Πρωτεΐνη: 6 γρ.

Λιπαρά: 11.4 γρ.

Κορεσμένα Λιπαρά: 5.4 γρ.

Φυτικές Ίνες: 5.4 γρ.