ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

Τσιπουρα σε λαδόκολλα

Yλικά για 2 μερίδες:

2 τσιπούρες (400 γρ. η μία)

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη

1 κ.γ. θυμάρι (φρέσκο ή αποξηραμένο)

½ λεμόνι (προαιρετικά)

4 κούπες ανάμικτα πράσινα λαχανικά

αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση

Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε μέσα και έξω τα ψάρια και το ποθετούμε στην κοιλιά τους τη ρίγανη και το θυμάρι. Τυλίγουμε τα ψάρια με λαδόκολλα στρίβοντας τις 2 άκρες σαν καραμέλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά. Σερβίρουμε με πράσινα λαχανικά.

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (½ συνταγή)

Ενέργεια: 356 kcal

Υδατάνθρακες: 9.3 γρ.

Πρωτεΐνη: 50.1 γρ.

Λιπαρά: 10.9 γρ.

Κορεσμένα λιπαρά: 3.8 γρ.

Φυτικές Ίνες: 3.1 γρ.