ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Κεράσια με σοκολατα

Yλικά για 2 μερίδες:

20 κεράσια

50 γρ. σοκολάτα

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τα κεράσια. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Κρατάμε τα κεράσια από το κοτσάνι και τα βουτάμε στη σοκολάτα μέχρι να καλύψουμε όλη την επιφάνεια τους. Τα μεταφέρουμε σε πιάτο με αντικολλητικό χαρτί και τα παγώνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει η σοκολάτα.

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (½ συνταγή)

Ενέργεια: 196 kcal

Υδατάνθρακες: 25.1 γρ.

Πρωτεΐνη: 2.8 γρ.

Λιπαρά: 10 γρ.

Κορεσμένα λιπαρά: 5.6 γρ.

Φυτικές Ίνες: 4.4 γρ.