ΜΗΛΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Μηλα με σοκολάτα

Yλικά για 2 μερίδες:
1 μήλο
35 γρ. κουβερτούρα υγείας
2 κ.σ. υγιεινή σάλτσα καραμέλας (προαιρετικά)
10 γρ. καρύδια

Εκτέλεση
Κόβουμε 2 χοντρές φέτες από το κέντρο του μήλου και βυθίζουμε σε αυτές ξυλάκια παγωτού. Σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και όσο είναι ακόμα ζεστή με τη βοήθεια πινέλου καλύπτουμε την επιφάνεια των μήλων. Με πιρούνι κάνουμε γραμμές με τη σάλτσα καραμέλας και γαρνίρουμε με καρύδια.
Διατροφικές πληροφορίες ανά μήλο (½ συνταγή)
Ενέργεια: 184 kcal
Υδατάνθρακες: 21.4 γρ.
Πρωτεΐνη: 2.9 γρ.
Λιπαρά: 10.1 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 3.9 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4 γρ.