ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

No tags 2

Μπισκοτα τζιντζερ

Υλικά για 16 μπισκότα:
80 γρ. νιφάδες βρώμης
3 κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου
3 κ.σ. γάλα αμυγδάλου
2 κ.σ. αλεύρι (ή ψιλό τρίμμα) αμυγδάλου
2 κ.σ. φρέσκο τριμμένο τζίντζερ (ή ½ κ.γ. σκόνη αποξηραμένου)
60 γρ. μέλι ή σιρόπι αγαύης

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε μέχρι να πάρουμε μία ομοιόμορφη ζύμη. Χωρίζουμε σε 16 μπαλάκια και σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί πατάμε καλά τα μπαλάκια σχηματίζοντας με βρεγμένα χέρια πολύ λεπτά μπισκότα διαμέτρου 4 εκατοστών. Ψήνουμε σε προσθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 10 λεπτά.

Διατροφικές πληροφορίες ανά μπισκότο
Ενέργεια: 54 kcal
Υδατάνθρακες: 7,1 γρ.
Πρωτεΐνη: 1,3 γρ.
Λιπαρά: 2,6 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 0,3 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0,7 γρ.