ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΣΤΑΦΥΛΙ

Μαρμελαδα σταφυλι

Yλικά για 1 βαζάκι:
800 γρ. μαύρα σταφύλια χωρίς κουκούτσια
20 γρ. μέλι

1 κλωναράκι δενδρολίβανο

Εκτέλεση
Σε αντικολλητικό τηγάνι ή κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τα σταφύλια και ανακατεύουμε διαρκώς σε μέτρια φωτιά για περίπου 3
0-40 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να διαλύονται. Προσθέτουμε το μέλι, το δενδρολίβανο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για άλλα 30 λεπτά. Αφαιρούμε το δενδρολίβανο και με ραβδομίξερ χειρός λιώνουμε τα σταφύλια αφήνοντας και κάποια κομμάτια.

Διατροφικές πληροφορίες ανά κ.σ. μαρμελαδα σταφυλι
Ενέργεια: 3
7 kcal
Υδατάνθρακες:
8.6 γρ.
Πρωτεΐνη:
0.7 γρ.
Λιπαρά:
0.2 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 0 γρ.
Φυτικές Ίνες:
1.1 γρ.