ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

σπαγγέτι με σάλτσα κολοκύθας

Τι θα χρειαστούμε;🧑‍🍳
.
Για 6 μερίδες:
✅ 1 συσκευασία Σπαγγέτι Νο6 Όλικής Άλεσης MISKO
✅ 700 γρ. κολοκύθα
✅ 200 γρ. κατίκι
✅ 3 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
✅ 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
✅ 1 κ.σ. μέλι
✅ 30 γρ. καρύδια
✅ 1 κ.σ. ελαιόλαδο
✅ λίγο σχοινόπρασο ψιλοκκομένο
✅ αλάτι & πιπέρι

Πώς θα τα φτιάξουμε👨‍🍳;

1️⃣ Κόβουμε την κολοκύθα σε κομμάτια, τυλίγουμε σε αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
2️⃣ Σε αντικολλητικό κατσαρολάκι σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο με το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και προσθέτουμε το μέλι και το φασκόμηλο και αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά.
3️⃣ Αφαιρούμε το φασκόμηλο, προσθέτουμε τη σάρκα της κολοκύθας, το κατίκι και χτυπάμε με ραβδομπλέντερ χειρός.
4️⃣ Βράζουμε τα Σπαγγέτι Νο6 Όλικής Άλεσης MISKO σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
5️⃣ Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με σχοινόπρασο και καρύδια.

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (1/6 συνταγής):
Ενέργεια: 449 kcal
Υδατάνθρακες: 63,2 γρ.
Πρωτεΐνη: 17,7 γρ.
Λιπαρά: 12,9 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 3,8 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4,3 γρ.