RED VELVET CHEESECAKE

RED VELVET CHEESECAKE

Τι θα χρειαστούμε για 6 μερίδες 👨‍🍳:

Για τη βάση:

1️⃣ 40 γρ. καρύδια

2️⃣ 40 γρ. (περίπου 6) χουρμάδες μουλιασμένους σε ζεστό νερό

λίγο αλάτι

♥️♥️♥️

.

Για την κρέμα:

1️⃣ 200 γρ. τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών

2️⃣ 25 γρ. ωμό παντζάρι

3️⃣ 40 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα raspberries

4️⃣ 30 γρ. κρυσταλλική στέβια

.

♥️♥️

.

Εκτέλεση :

✅ Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τα καρύδια με τους χουρμάδες και λίγο αλάτι.

✅ Χρησιμοποιούμε το μείγμα για να φτιάξουμε βάση σε 6 γυάλινα σφηνάκια ή 2 μεγαλύτερα βαζάκια.

✅ Με ραβδομπλέντερ χειρός ή σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τα συστατικά της κρέμας μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο ροζ μείγμα.

✅ Γεμίζουμε με την κρέμα τα γυάλινα σκεύη και γαρνίρουμε με φρέσκα raspberries και δυόσμο.

✅ Συντηρούμε στο ψυγείο.

.

♥️♥️

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα 1/6 (δε θα έπρεπε να μας νοιάζει σήμερα):

Ενέργεια: 154 kcal

Υδατάνθρακες: 21.2 γρ.

Πρωτεΐνη: 8.4 γρ.

Λιπαρά: 5.3 γρ.

Κορεσμένα Λιπαρά: 2.7 γρ.

Φυτικές Ίνες: 1.3 γρ.