Υλικά για 6 μερίδες
Για τα κεφτεδάκια κοτόπουλου:
- 650 γρ. κιμάς κοτόπουλου
- 4 φέτες ψωμιού
- 1 αυγό
- 1 πιπεριά κόκκινη ή φλωρίνης ψιλοκομμένες
- 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
- 1 καρότο τριμμένο
- 70 ml ημίπαχο φρέσκο γάλα
- λίγη σκόνη σκόρδου
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
- ¼ κ.γ. πιπέρι καγιέν
- ½ κ.γ. πάπρικα
- ½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- λίγο φρέσκο θυμάρι προαιρετικά
- αλάτι & πιπέρι
- λίγο φρέσκο μαΐντανό για το σερβίρισμα
Για τη sauce γιουρτιού:
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι 1-2%
- 1 κ.γ. κύμινο
- 1 κ.σ. κέτσαπ
- ½ κ.γ. αλάτι
Για τα σουβλάκια:
- 6 πίτες για σουβλάκι αλάδωτες
- 1 ντομάτα σε φέτες
- 1 κρεμμύδι σε φέτες