BURRITO ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟΥ

Yλικά για 2 μερίδες: 

  • 2 μεγάλες πίτες τορτίγια
  • 1 κούπα γίγαντες μαγειρεμένοι
  • 4 κ.σ. σάλσα βερίκοκου
  • 2 κούπες πράσινη σαλάτα
  • 1 κούπα βρασμένο ρύζι μπασμάτι (ή μεξικάνικο)
  • λίγη πικάντικη σάλτσα της αρεσκείας μας 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε ελαφρώς τις τορτίγιες και τις γεμίζουμε με γίγαντες, ρύζι, πράσινα λαχανικά, σάλσα βερίκοκου και προαιρετικά προσθέτουμε πικάντικη σάλτσα.
  • Τυλίγουμε και καταναλώνουμε ή μεταφέρουμε για γεύμα εκτός σπιτιού.  
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (½ συνταγή) :

  • Ενέργεια: 298 kcal
  • Υδατάνθρακες: 46.4 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 14.1 γρ.
  • Λιπαρά: 8.4 γρ.
  • Κορεσμένα λιπαρά: 2.6 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 3.8 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.