ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΡΥΔΑΣ

Μπισκότα καρύδας

Yλικά για 20 μπισκότα:

  • 4 ασπράδια αυγού σε θερμοκρασία δωματίου
  • 3 κούπες τρίμμα άγλυκης καρύδας
  • 110 γρ. κρυσταλλική στέβια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ χτυπάμε με σύρμα τα ασπράδια με τη στέβια μέχρι να αφρίσουν και να διαλυθεί τελείως η στέβια.
  • Ρίχνουμε και την τριμμένη καρύδα και ανακατεύουμε απαλά με μαρίζ. Αφήνουμε για λίγη ώρα στην άκρη.
  • Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και με τη βοήθεια ενός μικρού scoop παγωτού ή κουταλιού σχηματίζουμε 20 μπισκότα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 24 λεπτά.
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μπισκότο:

Ενέργεια: 67 kcal

Υδατάνθρακες: 0.8 γρ.

Πρωτεΐνη: 2.9 γρ.

Λιπαρά: 6.8 γρ.

Κορεσμένα Λιπαρά: 6.3 γρ.

Φυτικές Ίνες: 2.8 γρ.

 

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Πεντανόστιμη, πανεύκολη και πάνω από όλα σπιτική! Υλικά: 170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. σκόνη

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Μοναδικά ανάποδα πιτάκια με μήλο και αχλάδι που αξίζει να δοκιμάσετε! Υλικά : 3 βιολογικά μήλα Nature’s Promise 3 βιολογικά

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.