Μάνος Δημητρούλης

Ο Μάνος Δημητρούλης είναι Kλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, απόφοιτος του τμήματος Kλινικής Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στο τμήμα Εφαρμοσμένης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στη Διατροφή και Άσκηση. Από το 2002 έως το 2004 διατέλεσε κατά σειρά γραμματέας, αντιπρόεδρος και πρόεδρος των φοιτητών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Από το 2004 έως το 2006 απασχολήθηκε στο εργαστήριο Διατροφής και Κλινικής Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Από το 2004 έως το 2007 ήταν υπεύθυνος της Διαιτολογικής ομάδας της αλυσίδας Γυμναστηρίων Joe Weider έχοντας υπό την εποπτεία του 20 διαιτολόγους. Από το 2005 εμφανίζεται σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές, δίνοντας διατροφικές συμβουλές, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί σε περιοδικά και εφημερίδες. Από τον Αύγουστο του 2007 διατηρεί Γραφείο Διατροφικής Υποστήριξης στην Γλυφάδα και ιδρύει την εταιρία dietstories.  Από το 2013 το διαιτολογικό γραφείο του dietstories μεταφέρεται στην Άνω Γλυφάδα, σε μεγαλύτερο, νεόδμητο χώρο.

Mετά από πολλά χρόνια προσωπικής εφαρμογής προσεκτικής διατροφής, πολλών ταξιδιών και γαστρονομικών εμπειριών, ο Μάνος Δημητρούλης ενσωματώνει στα διαιτολόγια του ισορροπημένες συνταγές μαγειρικής, μετατρέποντας τη διατροφή και την απώλεια βάρους σε ευχάριστη και μοναδική εμπειρία. Το 2014 φτιάχνει το δικό του κανάλι συνταγών στο youtube στην προσπάθεια του να επιμορφώσει τον κόσμο και να τον βοηθήσει να μαγειρεύει υγιεινά και ταυτόχρονα νόστιμα.

Από το 2015 ξεκινά να παραδίδει σεμινάρια υγιεινής διατροφής και μαγειρικής, ενώ μέσα στο 2016 ανοίγει νέο διαιτολογικό γραφείο στο κολυμβητικό κέντρο του ΟΑΚΑ και ξεκινά συνεργασία με γυμναστήρια του συγκροτήματος.

Το Μάιο του 2016 εκδίδει το πρώτο βιβλίο με πάνω από 100 έξυπνες συνταγές υγεινής μαγειρικής πλαισιωμένες από διατροφική ανάλυση και σε μορφή καθημερινού διαιτολογίου, αποδεικνύουν περίτρανα ότι η γευστική απόλαυση δε χρειάζεται να θυσιάζεται στο βωμό της υγιεινής διατροφής. Το βιβλίο γίνεται γρήγορα best seller και η πρώτη του έκδοση εξαντλείτε.

Από τον Ιούνιο του 2017 ξεκινά συνεργασία με την ομάδα πόλο του Παναθηναΐκού και με άλλους αθλητικούς συλλόγους που προπονούνται στο ΟΑΚΑ. Από το Φεβρουάριο του 2018 αναλαμβάνει τη διαιτολογική παρακολούθηση των αθλητών της εθνικής ομάδας κωπηλασίας.

Το Μάιο του 2019 εκδίδει το δεύτερο του βιβλίο Dietstories <400 kcal, με συνταγές με λιγότερες από 400 θερμίδες ανά μερίδα, που σύντομα γίνεται best seller και αυτό.

Από τον Ιούλιο του 2020 είναι ο Διαιτολόγος του GNTM, έχοντας τη διατροφική εποπτεία των εκκολαπτόμενων μοντέλων, εκπαιδεύοντας παράλληλα τους διαγωνιζόμενους στην υγιεινή μαγειρική.

Στα πλαίσια της επιστημονικής παρακολούθησης που παρέχεται από το dietstories πραγματοποιούνται μετρήσεις σύστασης σώματος και βασικού μεταβολισμού!

Άτομα που ασκούνται, ασθενείς με προβλήματα υγείας, έγκυες και θηλάζουσες αλλά και άτομα με προβλήματα βάρους βοηθούνται να βρουν το δρόμο τους διατροφικά, να υιοθετήσουν ιδανικό βάρος και να εκπαιδευτούν και να επιμορφωθούν σε θέματα υγιεινής διατροφής, τρόπου ζωής, φυσικής δραστηριότητας και καθημερινής μαγειρικής!