GLUTEN FREE BROWNIES

Υλικά για 4 μερίδες:
  • 240 γρ. 3αλφα φασόλια κόκκινα έτοιμα φυσικά!
  • 1 μεγάλο αυγό
  • 25 γρ. σκόνη άγλυκου κακάο
  • 90 γρ. χουρμάδες  μουλιασμένους σε καυτό νερό
  • 80 ml από το νερό που μουλιάσαμε τους χουρμάδες
  • ½ κ.σ. baking powder
  • 25 γρ. σταγόνες μαύρης σοκολάτας
  • Λίγο αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας σε ένα μεγάλο μπολ και χτυπάμε καλά με ραβδομπλέντερ χειρός μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  • Προσθέτουμε και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε.
  • Ρίχνουμε το μείγμα σε μικρό ταψάκι και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά.

Για περισσότερες συνταγές για υγιεινά brownies, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά κομμάτι (1/4 συνταγής):
  • Ενέργεια: 209 kcal
  • Υδατάνθρακες: 29,6 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 9,2 γρ.
  • Λιπαρά: 6,1 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 1,1 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 1,3 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Πεντανόστιμη, πανεύκολη και πάνω από όλα σπιτική! Υλικά: 170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. σκόνη

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Μοναδικά ανάποδα πιτάκια με μήλο και αχλάδι που αξίζει να δοκιμάσετε! Υλικά : 3 βιολογικά μήλα Nature’s Promise 3 βιολογικά

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.