ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

Σαλάτα πεπονι με προσούτο

Υλικά για 2 μερίδες:

½ πεπόνι

½ αγγούρι

100 ml cottagecheese

2 λεπτές φέτες προσούτο

20 γρ. καρύδια

αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε το πεπόνι και το αγγούρι, τους αφαιρούμε τα σπόρια, τα κόβουμε σε κομμάτια και τα ρίχνουμε σε δύο μπολ. Προσθέτουμε τα καρύδια και το cottage cheese. Σε προθερμασμένο φούρνο στους 210 βαθμούς ψήνουμε για 5-6 λεπτά το προσούτο μέχρι να ψηθεί και να γίνει τραγανό. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με το προσούτο και προσθέτουμε αλάτι ή πιπέρι αν επιθυμούμε
Ανά μερίδα (1/2  συνταγή)

Ενέργεια: 126 kcal

Υδατάνθρακες: 16,5 γρ.

Πρωτεΐνη: 5,1 γρ.

Λιπαρά: 5,1 γρ.

Κορεσμένα Λιπαρά: 1,1 γρ.

Φυτικές Ίνες: 2,1 γρ.

Comments are closed.