Υλικά:
- 12 ΠΤΙ ΜΠΕΡ χωρίς προσθήκη ζάχαρης
- 120 ml γάλα χαμηλών λιπαρών (για το βούτηγμα των ΠΤΙ ΜΠΕΡ)
- 1 1/2 μπανάνα
- 100 γρ. γιαούρτι 2%
- 1 κ.σ. τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
- 2 κ.σ. μέλι
- 2 κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου
- 80 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
- 20 γρ. τριμμένο φουντούκι
Για το γαρνίρισμα: σκόνη άγλυκου κακάο, τρίμμα κουβερτούρας χωρίς προσθήκη ζάχαρης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εκτέλεση:
- Βουτάμε τα ΠΤΙ ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου χωρίς προσθήκη ζάχαρης στιγμιαία σε γάλα. Τα τοποθετούμε σε τρεις στρώσεις σε τοστιέρα ανάμεσα σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για 5 λεπτά.
- Πάνω στη βάση απλώνουμε μια στρώση φετάκια μπανάνας. Σε μπολ, λιώνουμε μισή μπανάνα, προσθέτουμε το γιαούρτι και το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε. Καραμελώνουμε φετάκια 1/2 μπανάνας σε τηγάνι με λίγο μέλι, τα ψιλοκόβουμε και τα προσθέτουμε στην κρέμα μαζί με το τριμμένο φουντούκι.
- Σε κατσαρολάκι ρίχνουμε το βούτυρο αμυγδάλου, το μέλι και τα 80 γρ. γάλα και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να δέσει.
- Γαρνίρουμε με κακάο, σοκολάτα χωρίς ζάχαρη, καραμελωμένη μπανάνα, τη sauce καραμέλας καιιιιιιι απολαμβάνουμε…
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά κομμάτι 1/4 συνταγής:
Ενέργεια: 192 kcal
Υδατάνθρακες: 22.9 γρ.
Πρωτεΐνη: 7.7 γρ.
Λιπαρά: 6.4 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 2.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2.1 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών