MATCHA MAIDEN ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Yλικά για 4 μερίδες:

  • 1 κ.σ. matcha maiden powder
  • 1 κ.σ. ζελατίνη σκόνη ή 1 ½ φύλλο ζελατίνης
  • 4 κ.σ. καυτό νερό
  • 2 κρόκους αυγού
  • 100 γρ. κουβερτούρα λευκής σοκολάτας
  • ½ κούπα κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ρίχνουμε τη ζελατίνη σε ένα μπολάκι με παγωμένο νερό για να μαλακώσει και στη συνέχεια την αφαιρούμε από το νερό και τη διαλύουμε σε 4 κ.σ. καυτό νερό.
  • Διαλύουμε το matcha maiden σε ελάχιστο καυτό νερό και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει πάστα και το προσθέτουμε στη διαλυμένη ζελατίνη.
  • Σε μίξερ χτυπάμε τους κρόκους μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτουμε την πάστα matcha maiden.
  • Λιώνουμε τη λευκή κουβετούρα σε μπεν μαρί και την προσθέτουμε και αυτήν στο μίξερ σταδιακά.
  • Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγύ, τη ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ και την ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ μέχρι να πάρουμε ένα λείο μείγμα.
  • Γεμίζουμε 4 ποτήρια και αφήνουμε στο ψυγείο για όλη τη νύχτα.
  • Γαρνίρουμε με φρέσκα μούρα.

Για περισσότερες συνταγές με matcha maiden, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (¼ συνταγής):

  • Ενέργεια: 243 kcal
  • Υδατάνθρακες: 15.5 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 3.3 γρ.
  • Λιπαρά: 19.1 γρ.
  • Κορεσμένα λιπαρά: 11.1 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 0.1 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 3 Wasa Original 70 ml γάλα χαμηλών λιπαρών ή

Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών

Για την πορτοκαλόπιτα: 200 γρ. φύλλο κρούστας ξύσμα από 2