Yλικά για 4 μερίδες:
- 1 κ.σ. matcha maiden powder
- 1 κ.σ. ζελατίνη σκόνη ή 1 ½ φύλλο ζελατίνης
- 4 κ.σ. καυτό νερό
- 2 κρόκους αυγού
- 100 γρ. κουβερτούρα λευκής σοκολάτας
- ½ κούπα κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίχνουμε τη ζελατίνη σε ένα μπολάκι με παγωμένο νερό για να μαλακώσει και στη συνέχεια την αφαιρούμε από το νερό και τη διαλύουμε σε 4 κ.σ. καυτό νερό.
- Διαλύουμε το matcha maiden σε ελάχιστο καυτό νερό και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει πάστα και το προσθέτουμε στη διαλυμένη ζελατίνη.
- Σε μίξερ χτυπάμε τους κρόκους μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτουμε την πάστα matcha maiden.
- Λιώνουμε τη λευκή κουβετούρα σε μπεν μαρί και την προσθέτουμε και αυτήν στο μίξερ σταδιακά.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγύ, τη ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ και την ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ μέχρι να πάρουμε ένα λείο μείγμα.
- Γεμίζουμε 4 ποτήρια και αφήνουμε στο ψυγείο για όλη τη νύχτα.
- Γαρνίρουμε με φρέσκα μούρα.
Για περισσότερες συνταγές με matcha maiden, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (¼ συνταγής):
- Ενέργεια: 243 kcal
- Υδατάνθρακες: 15.5 γρ.
- Πρωτεΐνη: 3.3 γρ.
- Λιπαρά: 19.1 γρ.
- Κορεσμένα λιπαρά: 11.1 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 0.1 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών
Για την πορτοκαλόπιτα: 200 γρ. φύλλο κρούστας ξύσμα από 2