Υλικά για 2 μερίδες:
- 100 γρ. ραντίτσιο
- 100 γρ. πράσινη σαλάτα
- 50 γρ. baby σπανάκι
- 50 γρ. φίτρες φασολιού
- 1 αχλάδι
Για τη sauce
- 30 γρ. κολοκυθόσπορο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
- 30 ml νέρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά τα λαχανικά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν τελείως.
- Καθαρίζουμε το αχλάδι και το κόβουμε σε φετούλες.
- Βάζουμε τα λαχανικά σε ένα πιάτο για σαλάτα και προσθέτουμε το αχλάδι.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά της sauce και με ραβδομίξερ χειρός τα χτυπάμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Προσθέτουμε τη sauce στη σαλάτα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Σερβίρουμε προαιρετικά με φύτρες φασολιού
Για περισσότερες ιδέες για σαλάτες, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα:
- Ενέργεια: 274 kcal
- Υδατάνθρακες: 25.5 γρ.
- Πρωτεΐνη: 7.9 γρ.
- Λιπαρά: 14.9 γρ.
- Κορεσμένα λιπαρά: 7.1 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 8.1 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Τέλεια ιδέα για σαλατα ως ένα πλήρες γεύμα! Υλικά για