ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΕΝΕΣ ΟΛΙΚΗΣ, ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

Συστατικά (για 4 μερίδες): 

  • 500 γρ. πένες ολικής βρασμένες
  • 2 κούπες φουντάκια μπρόκολου  
  • 20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • 2 χρωματιστές πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 40 γρ. ρεγκάτο light
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 7-8 φυλλαράκια βασιλικού
  • αλάτι & πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το ελαιόλαδο με τα φουντάκια μπρόκολου και τις χρωματιστές πιπεριές για 5 λεπτά.
  • Προσθέτουμε τα ντοματίνια και το κρεμμύδι, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά.
  • Ρίχνουμε τις πένες και το ρεγκάτο light και ανακατεύουμε καλά.
  • Γαρνίρουμε με φρέσκο βασιλικό και προαιρετικά με χονδρό αλάτι. 
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα :

  • Ενέργεια: 267 kcal
  • Υδατάνθρακες: 47 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 7.2 γρ.
  • Λιπαρά: 7.1 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 2.6 γρ.  
  • Φυτικές Ίνες: 5.2 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά για 30 τυροπιτακια: 500 Φαρίν απ 75 γρ. ηλιέλαιο 150 ml νερό 150 γρ. γιαούρτι 150 φέτα light 1

Τέλεια ιδέα για σαλατα ως ένα πλήρες γεύμα! Υλικά για 4 μερίδες: 250 γρ. κινόα H&B 500 ml ζωμό λαχανικών

Υλικά: Για τη σαλάτα: 1 συσκευασία θράψαλο Ειρηνικού 7thalasses seafood 2 κόκκινες πιπεριές chilli σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.