Μάνος Δημητρούλης
Ο Μάνος Δημητρούλης είναι Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Αθλητική Διατροφή. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές του σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Στην διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με το το εργαστήριο Διατροφής και Κλινικής Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και συμμετέχει σε δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά σχετικά με την κατάσταση υπεραθλητών μεγάλων αποστάσεων.
Έχει διατελέσει υπεύθυνος της διαιτολογικής ομάδας των γυμναστηρίων Joe Weider. Ενώ στην σχεδόν 20ετή του εμπειρία στο πεδίο της Διαιτολογίας-Διατροφής, έχει αντιμετωπίσει πληθώρα διαφορετικών κλινικών περιστατικών και έχει προσεγγίσει σε βάθος ποικίλη θεματολογία.
Τα τελευταία 15 χρόνια διατηρεί το Διαιτολογικό του γραφείο στην Γλυφάδα με την επωνυμία Dietstories, με σκοπό την διατροφική υποστήριξη και παροχή συμβουλευτικής και καθοδήγησης σε άτομα που επιθυμούν να κάνουν αλλαγές στον τρόπο διατροφή τους.
Τα τελευταία 6 χρόνια επιχειρεί και στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ με συνεργασίες με αθλητικούς συλλόγους, γυμναστήρια και το ευρύ κοινό. Έχει συνεργαστεί επίσης με την ομάδα υδατοσφαίρισης του Παναθηναικού, ενώ το 2018 ανέλαβε την διαιτολογική παρακολούθηση των αθλητών της εθνικής ομάδας κωπηλασίας και από το 2023 την διατροφική υποστήριξη του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (ΑΝΟΓ).
Στο www.dietstories.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο δικό του κανάλι στο youtube ανεβάζει τις συνταγές του και χρήσιμες πρακτικές πληροφορίες σχετικά με την διατροφή. Επιπλέον αρθρογραφεί σε διάφορα μέσα και έχει ενεργή παρουσία σε μέσα μαζικής ενημέρωσης σε Ελλάδα και Κύπρο, προωθώντας επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις για έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής.
Είναι συγγραφέας 3 βιβλίων μαγειρικής:
- Dietstories – Cooking edition
- Dietstories – Less than 400 kcal
- Dietstories – No sugar challenge
Συνδυάζοντας την επιστήμη με την αγάπη του για τη μαγειρική, προσδοκεί να σας μυήσει σε έναν απολαυστικό και συγχρόνως ισορροπημένο τρόπο διατροφής, απαλλαγμένο από τύψεις και διατροφικού αποκλεισμούς.