τσιπουρα

Yλικά για 2 μερίδες:  2 τσιπούρες (400 γρ. η μία) 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη   1 κ.γ.

Υλικά (για 2 μερίδες):  1 ψάρι (τσιπούρα, λαυράκι, φαγγρί) περίπου 500 γρ.   1 κ.σ. ελαιόλαδο φρέσκο δενδρολίβανο ή θυμάρι

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.