Υλικά (για 2 μερίδες):
- 1 ψάρι (τσιπούρα, λαυράκι, φαγγρί) περίπου 500 γρ.
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- φρέσκο δενδρολίβανο ή θυμάρι
- 3 ροδέλες λεμονιού
- αλάτι και πιπέρι
Υλικά (για 2 μερίδες):
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Ανά μερίδα :
Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο
Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.
Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2