ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

Υλικά (για 2 μερίδες): 

  • 1 ψάρι (τσιπούρα, λαυράκι, φαγγρί) περίπου 500 γρ.  
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • φρέσκο δενδρολίβανο ή θυμάρι
  • 3 ροδέλες λεμονιού
  • αλάτι και πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε το ψάρι από τα λέπια, τα βράγχια και τα εντόσθια.
  • Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε μέσα και έξω το ψάρι και τοποθετούμε στην κοιλιά του κλωναράκια από φρέσκο θυμάρι και δεντρολίβανο.
  • Ακουμπάμε πάνω του τις φέτες λεμονιού και το τυλίγουμε με ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλας στρίβοντας τις 2 άκρες του σαν καραμέλα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.
  • Τα τελευταία 5 λεπτά ψήνουμε με τη λαδόκολλα ανοιχτή έτσι ώστε να πάρει χρώμα η πέτσα του ψαριού. 
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα :

  • Ενέργεια: 294 kcal
  • Υδατάνθρακες: 21 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 32.5 γρ.
  • Λιπαρά: 7.8 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 1.8 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.