ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

Υλικά (για 2 μερίδες): 

  • 1 ψάρι (τσιπούρα, λαυράκι, φαγγρί) περίπου 500 γρ.  
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • φρέσκο δενδρολίβανο ή θυμάρι
  • 3 ροδέλες λεμονιού
  • αλάτι και πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε το ψάρι από τα λέπια, τα βράγχια και τα εντόσθια.
  • Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε μέσα και έξω το ψάρι και τοποθετούμε στην κοιλιά του κλωναράκια από φρέσκο θυμάρι και δεντρολίβανο.
  • Ακουμπάμε πάνω του τις φέτες λεμονιού και το τυλίγουμε με ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλας στρίβοντας τις 2 άκρες του σαν καραμέλα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.
  • Τα τελευταία 5 λεπτά ψήνουμε με τη λαδόκολλα ανοιχτή έτσι ώστε να πάρει χρώμα η πέτσα του ψαριού. 
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα :

  • Ενέργεια: 294 kcal
  • Υδατάνθρακες: 21 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 32.5 γρ.
  • Λιπαρά: 7.8 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 1.8 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1

Υλικά: 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 2 αυγά μισή ψιλοκομμένη

Υλικά: 3 τορτίγιες 3 αυγά 200 γρ. Cottage Cheese 2