Υλικά (για 2 μερίδες):
- 1 ψάρι (τσιπούρα, λαυράκι, φαγγρί) περίπου 500 γρ.
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- φρέσκο δενδρολίβανο ή θυμάρι
- 3 ροδέλες λεμονιού
- αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε το ψάρι από τα λέπια, τα βράγχια και τα εντόσθια.
- Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε μέσα και έξω το ψάρι και τοποθετούμε στην κοιλιά του κλωναράκια από φρέσκο θυμάρι και δεντρολίβανο.
- Ακουμπάμε πάνω του τις φέτες λεμονιού και το τυλίγουμε με ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλας στρίβοντας τις 2 άκρες του σαν καραμέλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.
- Τα τελευταία 5 λεπτά ψήνουμε με τη λαδόκολλα ανοιχτή έτσι ώστε να πάρει χρώμα η πέτσα του ψαριού.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα :
- Ενέργεια: 294 kcal
- Υδατάνθρακες: 21 γρ.
- Πρωτεΐνη: 32.5 γρ.
- Λιπαρά: 7.8 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 1.8 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1
Υλικά: 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 2 αυγά μισή ψιλοκομμένη