κυρίως

Yλικά για 4 μερίδες:  450 γρ. φρέσκο ή κατεψυγμένο αρακά 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες 150 γρ. καλαμπόκι κατεψυγμένο 2

Υλικά για 4 μερίδες  Για την plum sauce:  6 ώριμα δαμάσκηνα 3 κ.σ. ζάχαρη καρύδας λίγη κανέλα (προαιρετικά) 50 ml

Υλικά (για 4 μερίδες):  500 γρ. φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου 1 φρέσκος ανανάς 40 γρ. κάσιους ή αμύγδαλα 30 ml

Υλικά για 4 μερίδες:  1½ κούπα βρασμένα ρεβίθια ¼ κούπας ζωμό από ρεβίθια (ή ζωμό λαχανικών) ½ κούπα νιφάδες βρώμης

Υλικά (για 5 μερίδες):  800 γρ. φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου 1 κίτρινη πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά 1 πορτοκαλί πιπεριά 1

Υλικά για 6 μερίδες:  3 μελιτζάνες 1 αυγό ½ κ.γ. σκόνη σκόρδου ή 1 σκελίδα σκόρδου 1 χούφα μαϊντανό ψιλοκομμένο

Υλικά (για 2 μερίδες):  1 ψάρι (τσιπούρα, λαυράκι, φαγγρί) περίπου 500 γρ.   1 κ.σ. ελαιόλαδο φρέσκο δενδρολίβανο ή θυμάρι

Υλικά (για 3 μερίδες):  1 μεγάλο κουνουπίδι 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 300 γρ. φρέσκα μανιτάρια 1 κ.γ. βούτυρο 1 κ.σ.

Υλικά για 2 μερίδες:  1 (200 γρ.) φιλέτο στήθους ανοιγμένο στα δύο 1 (30 γρ.) φέτα κίτρινο τυρί light 1

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.