Υλικά για 4 μερίδες
Για την plum sauce:
- 6 ώριμα δαμάσκηνα
- 3 κ.σ. ζάχαρη καρύδας
- λίγη κανέλα (προαιρετικά)
- 50 ml σάλτσα σόγιας
- 1 κ.γ. σκόνη ginger
Για τα καλαμάκια:
- 600 γρ. φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου
- 12 φρέσκα δαμάσκηνα
Υλικά για 4 μερίδες
Για την plum sauce:
Για τα καλαμάκια:
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Ανά μερίδα (¼ συνταγής ή 1 μεγάλο καλαμάκι):
Υλικά: 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 2 αυγά μισή ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά 2-3 ντοματίνια σε φετάκια 40 γρ. τυρί χαμηλών
Υλικά: 3 τορτίγιες 3 αυγά 200 γρ. Cottage Cheese 2 μανιτάρια σε φέτες μισή κόκκινη πιπεριά σε φέτες 60 γρ.
Υλικά για 3 burger tacos: 3 τορτίγιες 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά αλάτι & πιπέρι Για τη σάλτσα: 80 γρ.