DIETSTORIES GORDON BLEU

Υλικά για 2 μερίδες: 

  • 1 (200 γρ.) φιλέτο στήθους ανοιγμένο στα δύο
  • 1 (30 γρ.) φέτα κίτρινο τυρί light
  • 1 (25 γρ.) φέτα γαλοπούλα
  • 1 αυγό
  • 30 γρ. αλεύρι
  • ½ κούπα τρίμμα ψωμιού σικάλεως
  • αλάτι & πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Με ένα κοφτερό μαχαίρι ανοίγουμε μία τσέπη στο φιλέτο κοτόπουλου και στη συνέχεια το τοποθετούμε ανάμεσα σε δύο κομμάτια μεμβράνης και το χτυπάμε λίγο ώστε να ανοίξει.
  • Αλατοπιπερώνουμε το εσωτερικό του, διπλώνουμε στη μέση το τυρί και τη γαλοπούλα και τα τοποθετούμε στην τσέπη του κοτόπουλου. Κλείνουμε καλά με οδοντογλυφίδες.
  • Απλώνουμε το τρίμμα ψωμιού σε ένα ταψί και το καβουρδίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 3-5 λεπτά.
  • Σε ένα πιάτο χτυπάμε το αυγό και το αλατοπιπερώνουμε.
  • Σε ένα άλλο πιάτο απλώνουμε το αλεύρι και σε ένα τελευταίο πιάτο ρίχνουμε το τρίμμα ψωμιού.
  • Περνάμε πρώτα το τυλιγμένο φιλέτο κοτόπουλου από το πιάτο με το αλεύρι, προσέχοντας να καλυφθεί όλη η επιφάνεια. Στη συνέχεια το περνάμε από το πιάτο με το αυγό.
  • Ξαναπερνάμε το κοτόπουλο από το πιάτο με το αλεύρι και στη συνέχεια από αυτό με το αυγό (διπλό πανάρισμα για να θωρακίσουμε πλήρως το κοτόπουλο με τη γέμιση του).
  • Τέλος το περνάμε από το καβουρδισμένο τρίμμα ψωμιού καλύπτοντας πλήρως το κοτόπουλο.
  • Τοποθετούμε το gordon bleu σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 5 λεπτά.
  • Πλαισιώνουμε με σάλτσα μουστάρδας dijon και πράσινα λαχανικά. 
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 

  • Ενέργεια: 232 kcal
  • Υδατάνθρακες: 15 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 30 γρ.
  • Λιπαρά: 5.4 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 1.7 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 0.2 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Γιορτινές ημέρες πλησιάζουν και ευκαιρία για να φτιάξουμε τορτελινι Ολικής Άλεσης με σάλτσα κολοκύθας και γκοργκοντζόλα. Υλικά: 2 συσκευασίες Τορτελίνι

Hummus γλυκοπατάτας με Gluten Free Wasa! Απόλυτα θρεπτικό και υγιεινό σνακ!! Με τις απόλυτες θρεπτικές και υγιεινές Wasa χωρίς γλουτένη

Υλικά για 4 μερίδες: Για τις γαρίδες: 1 συσκευασία (400 γρ.) Ακέφαλες Γαρίδες 26/30 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ ξύσμα από 1 μικρό

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.