ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

Yλικά για 2 μερίδες: 

  • 2 τσιπούρες (400 γρ. η μία)
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη  
  • 1 κ.γ. θυμάρι (φρέσκο ή αποξηραμένο)
  • ½ λεμόνι (προαιρετικά)
  • 4 κούπες ανάμικτα πράσινα λαχανικά
  • αλάτι & πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε μέσα και έξω τα ψάρια και το ποθετούμε στην κοιλιά τους τη ρίγανη και το θυμάρι.
  • Τυλίγουμε τα ψάρια με λαδόκολλα στρίβοντας τις 2 άκρες σαν καραμέλα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά. Σερβίρουμε με πράσινα λαχανικά. 
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (½ συνταγή) :

  • Ενέργεια: 356 kcal
  • Υδατάνθρακες: 9.3 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 50.1 γρ.
  • Λιπαρά: 10.9 γρ.
  • Κορεσμένα λιπαρά: 3.8 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 3.1 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1

Υλικά: 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 2 αυγά μισή ψιλοκομμένη

Υλικά: 3 τορτίγιες 3 αυγά 200 γρ. Cottage Cheese 2