Yλικά για 2 μερίδες:
- 2 τσιπούρες (400 γρ. η μία)
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη
- 1 κ.γ. θυμάρι (φρέσκο ή αποξηραμένο)
- ½ λεμόνι (προαιρετικά)
- 4 κούπες ανάμικτα πράσινα λαχανικά
- αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε μέσα και έξω τα ψάρια και το ποθετούμε στην κοιλιά τους τη ρίγανη και το θυμάρι.
- Τυλίγουμε τα ψάρια με λαδόκολλα στρίβοντας τις 2 άκρες σαν καραμέλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά. Σερβίρουμε με πράσινα λαχανικά.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (½ συνταγή) :
- Ενέργεια: 356 kcal
- Υδατάνθρακες: 9.3 γρ.
- Πρωτεΐνη: 50.1 γρ.
- Λιπαρά: 10.9 γρ.
- Κορεσμένα λιπαρά: 3.8 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 3.1 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1
Υλικά: 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 2 αυγά μισή ψιλοκομμένη