ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΟ-ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΑΛΛΑΝΤΙΚΟΥ

Υλικά :

  • 2 φιλέτα (περίπου 700 γρ.) από στήθος κοτόπουλου
  • 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
  • 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
  • λίγο αποξηραμένο θυμάρι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ρίχνουμε τα μπαχαρικά και το αλάτι καλύπτοντας όλη την επιφάνεια των φιλέτων.
  • Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σε υψηλή φωτιά θωρακίζουμε το φιλέτο από όλες τις πλευρές για λίγα λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.
  • Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς ψήνουμε για 25-30 λεπτά.
  • Προσοχή αν το φιλέτο είναι αρκετά μικρότερα θα χρειαστεί 20-25 λεπτά ψήσιμο, ενώ αν είναι αρκετά μεγαλύτερα θα χρειαστεί 30-35 λεπτά.
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά 100 γρ. μαγειρεμένου κοτόπουλου:

  • Ενέργεια: 140 kcal
  • Υδατάνθρακες: 0 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 23.4 γρ.
  • Λιπαρά: 6 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 1.3 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 0 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης