Υλικά :
- 2 φιλέτα (περίπου 700 γρ.) από στήθος κοτόπουλου
- 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- λίγο αποξηραμένο θυμάρι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίχνουμε τα μπαχαρικά και το αλάτι καλύπτοντας όλη την επιφάνεια των φιλέτων.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σε υψηλή φωτιά θωρακίζουμε το φιλέτο από όλες τις πλευρές για λίγα λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.
- Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς ψήνουμε για 25-30 λεπτά.
- Προσοχή αν το φιλέτο είναι αρκετά μικρότερα θα χρειαστεί 20-25 λεπτά ψήσιμο, ενώ αν είναι αρκετά μεγαλύτερα θα χρειαστεί 30-35 λεπτά.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά 100 γρ. μαγειρεμένου κοτόπουλου:
- Ενέργεια: 140 kcal
- Υδατάνθρακες: 0 γρ.
- Πρωτεΐνη: 23.4 γρ.
- Λιπαρά: 6 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 1.3 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 0 γρ.