Υλικά για 6 μερίδες:
- 750 γρ. φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου κομμένο σε μακρόστενες λωρίδες
- 2 κ.σ. λευκό ξύδι
- 2 κ.γ. αποξηραμένο ή φρέσκο θυμάρι
- 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ LIGHT Condito
- 4 σπιτικές πίτες για σουβλάκι
- Ντοματίνια & κρεμμύδι
- Φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό & καπνιστή πάπρικα για γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε γυάλινο μπολ τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και προσθέτουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας εκτός από το μέλι.
- Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για όσο χρόνο διαθέτουμε στο ψυγείο.
- Σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το κοτόπουλο σε δύο δόσεις (αν το ρίξουμε όλο θα πέσει η θερμοκρασία του τηγανιού και το κοτόπουλο θα βράσει στα υγρά του).
- Μόλις το κοτόπουλο πάρει ωραίο χρώμα από όλες τις πλευρές ρίχνουμε το μέλι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για άλλο 1 λεπτό.
- Φτιάχνουμε τα πιτόγυρα με ντοματίνια, κρεμμύδι, προσθέτουμε πεντανόστιμη Condito Μαγιονέζα light, καπνιστή πάκρικα και φρέσκο μαϊντανό.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά πιτόγυρο:
- Ενέργεια: 415 kcal
- Υδατάνθρακες: 37.3 γρ.
- Πρωτεΐνη: 45 γρ.
- Λιπαρά: 10.9 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 3.5 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 2.8 γρ.