ΠΙΤΟΓΥΡΟ

Υλικά για 6 μερίδες:

  • 750 γρ. φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου κομμένο σε μακρόστενες λωρίδες
  • 2 κ.σ. λευκό ξύδι
  • 2 κ.γ. αποξηραμένο ή φρέσκο θυμάρι
  • 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
  • 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι

 

  • ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ LIGHT Condito
  • 4 σπιτικές πίτες για σουβλάκι
  • Ντοματίνια & κρεμμύδι
  • Φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό & καπνιστή πάπρικα για γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε γυάλινο μπολ τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και προσθέτουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας εκτός από το μέλι.
  • Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για όσο χρόνο διαθέτουμε στο ψυγείο.
  • Σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το κοτόπουλο σε δύο δόσεις (αν το ρίξουμε όλο θα πέσει η θερμοκρασία του τηγανιού και το κοτόπουλο θα βράσει στα υγρά του).
  • Μόλις το κοτόπουλο πάρει ωραίο χρώμα από όλες τις πλευρές ρίχνουμε το μέλι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για άλλο 1 λεπτό.
  • Φτιάχνουμε τα πιτόγυρα με ντοματίνια, κρεμμύδι, προσθέτουμε πεντανόστιμη Condito Μαγιονέζα light, καπνιστή πάκρικα και φρέσκο μαϊντανό.

 

 

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά πιτόγυρο:

  • Ενέργεια: 415 kcal
  • Υδατάνθρακες: 37.3 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 45 γρ.
  • Λιπαρά: 10.9 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 3.5 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 2.8 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης