ενδιάμεσο

Υλικά για 12 μερίδες:  500 γρ. ρεβίθια 2 κ.σ. σησαμέλαιο αλάτι & πιπέρι  1η γεύση  με σκόρδο και σουσάμι  2

Υλικά (για 16 μερίδες):  600 γρ. γλυκοπατάτα καθαρισμένη και περασμένη στο χοντρό τρίφτη 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 1 μεγάλο κρεμμύδι

Υλικά (για 16 μερίδες):  2 κούπες νιφάδες βρώμης 1 κούπα κολοκυθόσπορο (ή ανάμικτο κολοκυθόσπορο-ηλιόσπορο-λιναρόσπορο) 1½ κούπες νιφάδες ρυζιού ½ κούπα

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.