φαλάφελ

Αφράτα και αρωματικά τα εξ ανατολής φαλάφελ γίνονται υπέροχο ορεκτικό ή και κυρίως πιάτο. Τυλιγμένα με χειροποίητα flatbreads ολικής άλεσης

Υλικά για φαλαφελ 400 γρ. βρασμένα ρεβίθια 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ (και όσο έξτρα χρειαστεί στο πλάσιμο) 1 κρεμμύδι ξερό

Μερίδα: 1 αραβική πίτα (κομμένη στη μέση) με 4 ρεβυθοκεφτέδες, 2 κ.σ. χούμους, 4 κ.σ. κους κους, 2 κ.σ. sauce

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.