φιστίκι Αιγίνης

Το Σ/Κ φίλοι μου θα φτιάξουμε το πιο ξεχωριστό και λαχταριστό βούτυρο ξηρών καρπών με βάση τα λατρεμένα μας φιστίκια

Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης με την πιο νόστιμη πέστο με φιστίκι Αιγίνης που έχετε δοκιμάσει και Burrata. Υλικά για 5 μερίδες:

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.