ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΑΠΟ ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΑΤΑ

Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης με την πιο νόστιμη πέστο με φιστίκι Αιγίνης που έχετε δοκιμάσει και Burrata.

Υλικά για 5 μερίδες:

  • 500 γρ. Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO
  • 200 γρ. ντοματίνια
  • 70 γρ. καθαρισμένα φιστίκια Αιγίνης
  • 2 χούφτες φύλλα βασιλικού
  • 40 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 80 ml νερό από τα ζυμαρικά
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 200 γρ. μπουράτα
  • αλάτι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

  • Σε πυρίμαχο σκεύος ψήνουμε τα ντοματίνια με αλάτι και λίγο λάδι στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
  • Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης και βράζουμε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Με ραβδομπλέντερ χειρός ή σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τα φιστίκια Αιγίνης, το λάδι, το βασιλικό, την παρμεζάνα, το σκόρδο, το νερό από τα μακαρόνια που βράζουν, λίγο αλάτι μέχρι να πάρουμε τη σάλτσα πέστο.
  • Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με την πέστο, σερβίρουμε με τη μπουράτα και γαρνίρουμε με έξτρα Φιστίκι Αιγίνης.

 

 

 

Για περισσότερες συνταγές ζυμαρικών πατήστε εδώ: https://dietstories.gr/sintages-category/zymarika/

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ανά μερίδα (1/5 συνταγής):

Ενέργεια: 549 kcal

Υδατάνθρακες: 63.9 γρ.

Πρωτεΐνη: 16.4 γρ.

Λιπαρά: 38.9 γρ.

Κορεσμένα Λιπαρά: 7.5 γρ.

Φυτικές Ίνες: 7 γρ.

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Γιορτινές ημέρες πλησιάζουν και ευκαιρία για να φτιάξουμε τορτελινι Ολικής Άλεσης με σάλτσα κολοκύθας και γκοργκοντζόλα. Υλικά: 2 συσκευασίες Τορτελίνι

Hummus γλυκοπατάτας με Gluten Free Wasa! Απόλυτα θρεπτικό και υγιεινό σνακ!! Με τις απόλυτες θρεπτικές και υγιεινές Wasa χωρίς γλουτένη

Υλικά για 4 μερίδες: Για τις γαρίδες: 1 συσκευασία (400 γρ.) Ακέφαλες Γαρίδες 26/30 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ ξύσμα από 1 μικρό

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.