Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης με την πιο νόστιμη πέστο με φιστίκι Αιγίνης που έχετε δοκιμάσει και Burrata.
Υλικά για 5 μερίδες:
- 500 γρ. Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO
- 200 γρ. ντοματίνια
- 70 γρ. καθαρισμένα φιστίκια Αιγίνης
- 2 χούφτες φύλλα βασιλικού
- 40 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- 50 ml ελαιόλαδο
- 80 ml νερό από τα ζυμαρικά
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 200 γρ. μπουράτα
- αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε πυρίμαχο σκεύος ψήνουμε τα ντοματίνια με αλάτι και λίγο λάδι στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
- Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης και βράζουμε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Με ραβδομπλέντερ χειρός ή σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τα φιστίκια Αιγίνης, το λάδι, το βασιλικό, την παρμεζάνα, το σκόρδο, το νερό από τα μακαρόνια που βράζουν, λίγο αλάτι μέχρι να πάρουμε τη σάλτσα πέστο.
- Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με την πέστο, σερβίρουμε με τη μπουράτα και γαρνίρουμε με έξτρα Φιστίκι Αιγίνης.
Για περισσότερες συνταγές ζυμαρικών πατήστε εδώ: https://dietstories.gr/sintages-category/zymarika/
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ανά μερίδα (1/5 συνταγής):
Ενέργεια: 549 kcal
Υδατάνθρακες: 63.9 γρ.
Πρωτεΐνη: 16.4 γρ.
Λιπαρά: 38.9 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 7.5 γρ.
Φυτικές Ίνες: 7 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά για 4 μερίδες: 400 γρ. MISKO Protein Πέννυ Ριγκάτε
Υλικά: 1 μεγάλη κολοκύθα 3-5 κιλά 400 γρ. Protein Spaghetti