ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΑΠΟ ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΑΤΑ

Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης με την πιο νόστιμη πέστο με φιστίκι Αιγίνης που έχετε δοκιμάσει και Burrata.

Υλικά για 5 μερίδες:

  • 500 γρ. Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO
  • 200 γρ. ντοματίνια
  • 70 γρ. καθαρισμένα φιστίκια Αιγίνης
  • 2 χούφτες φύλλα βασιλικού
  • 40 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 80 ml νερό από τα ζυμαρικά
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 200 γρ. μπουράτα
  • αλάτι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

  • Σε πυρίμαχο σκεύος ψήνουμε τα ντοματίνια με αλάτι και λίγο λάδι στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
  • Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης και βράζουμε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Με ραβδομπλέντερ χειρός ή σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τα φιστίκια Αιγίνης, το λάδι, το βασιλικό, την παρμεζάνα, το σκόρδο, το νερό από τα μακαρόνια που βράζουν, λίγο αλάτι μέχρι να πάρουμε τη σάλτσα πέστο.
  • Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με την πέστο, σερβίρουμε με τη μπουράτα και γαρνίρουμε με έξτρα Φιστίκι Αιγίνης.

 

 

 

Για περισσότερες συνταγές ζυμαρικών πατήστε εδώ: https://dietstories.gr/sintages-category/zymarika/

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ανά μερίδα (1/5 συνταγής):

Ενέργεια: 549 kcal

Υδατάνθρακες: 63.9 γρ.

Πρωτεΐνη: 16.4 γρ.

Λιπαρά: 38.9 γρ.

Κορεσμένα Λιπαρά: 7.5 γρ.

Φυτικές Ίνες: 7 γρ.

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά για 4 μερίδες: 400 γρ. MISKO Protein Πέννυ Ριγκάτε

Υλικά: Για τη ζύμη: 320 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 210 ml

Υλικά: 1 μεγάλη κολοκύθα 3-5 κιλά 400 γρ. Protein Spaghetti