πέστο

Αγωνιζόμαστε για να περιορίσουμε το food waste και φτιάχνουμε πεστο μπρόκολου. Ιδανική για πάστα, άλειμμα σε ψωμί, dip και σάλτσα

Κυριακάτικη πανεύκολη συνταγούλα με ένα από τα αγαπημένα μου υλικά, τα αυγά. Φρυγανισμένο ψωμι με πεστο σπιτική και αυγά. Υλικά

Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης με την πιο νόστιμη πέστο με φιστίκι Αιγίνης που έχετε δοκιμάσει και Burrata. Υλικά για 5 μερίδες:

Υλικά για 3 μερίδες: 250 γρ. ζυμαρικά από ρεβίθια 50 ml ελαιόλαδο 3 πιπεριές Φλωρίνης 30 γρ. κουκουνάρι 30 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

Υλικά για 4 μερίδες: 350 γρ. μακαρόνια 80 ml εξαιρετικό παρθένο αγουρέλαιο NOVEMBER 2 κούπες kale 35 γρ. κουκουνάρι (ή

Υλικά για 6 μερίδες:  2½ κούπες φρέσκο ή κατεψυγμένο σπανάκι 60 ml ελαιόλαδο 35 γρ. κουκουνάρι (ή καρύδια) 1 χούφτα

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.