πέστο
Αρχική » πέστο
Αγωνιζόμαστε για να περιορίσουμε το food waste και φτιάχνουμε πεστο μπρόκολου. Ιδανική για πάστα, άλειμμα σε ψωμί, dip και σάλτσα
Κυριακάτικη πανεύκολη συνταγούλα με ένα από τα αγαπημένα μου υλικά, τα αυγά. Φρυγανισμένο ψωμι με πεστο σπιτική και αυγά. Υλικά
Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης με την πιο νόστιμη πέστο με φιστίκι Αιγίνης που έχετε δοκιμάσει και Burrata. Υλικά για 5 μερίδες:
Υλικά για 3 μερίδες: 250 γρ. ζυμαρικά από ρεβίθια 50 ml ελαιόλαδο 3 πιπεριές Φλωρίνης 30 γρ. κουκουνάρι 30 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Υλικά για 4 μερίδες: 350 γρ. μακαρόνια 80 ml εξαιρετικό παρθένο αγουρέλαιο NOVEMBER 2 κούπες kale 35 γρ. κουκουνάρι (ή
Υλικά για 6 μερίδες: 2½ κούπες φρέσκο ή κατεψυγμένο σπανάκι 60 ml ελαιόλαδο 35 γρ. κουκουνάρι (ή καρύδια) 1 χούφτα