ΠΕΣΤΟ ΜΕ ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ NOVEMBER ΚΑΙ KALE

Υλικά για 4 μερίδες:

  • 350 γρ. μακαρόνια
  • 80 ml εξαιρετικό παρθένο αγουρέλαιο NOVEMBER
  • 2 κούπες kale
  • 35 γρ. κουκουνάρι (ή καρύδια)
  • 40 γρ. ζεμύθα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα μακαρόνια με βάση τις οδηγίες τις συσκευασίας σε αλατισμένο νερό.
  • λένουμε και στραγγίζουμε το kale. Σε πολυκοπτικό μηχάνημα αλέθουμε πολύ καλά το kale, το αγουρέλαιο NOVEMBER, το κουκουνάρι, τη ζεμύθα, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι, μέχρι να πάρουμε μία σάλτσα πέστο με την επιθυμητή σύσταση.
  • Αναμειγνύουμε τη σάλτσα πέστο με τα μακαρόνια και σερβίρουμε με έξτρα ζεμύθα.

 

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (1/4 συνταγής):

  • Ενέργεια: 469 kcal
  • Υδατάνθρακες: 68 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 15.5 γρ.
  • Λιπαρά: 17.9 γρ.
  • Κορεσμένα λιπαρά: 2.9 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 6 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1

Υλικά: 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 2 αυγά μισή ψιλοκομμένη

Υλικά: 3 τορτίγιες 3 αυγά 200 γρ. Cottage Cheese 2