Το Σ/Κ φίλοι μου θα φτιάξουμε το πιο ξεχωριστό και λαχταριστό βούτυρο ξηρών καρπών με βάση τα λατρεμένα μας φιστίκια Αιγίνης. Αυτό το μοναδικό ελληνικό φιστικοβουτυρο θα το απολαύσουμε με τις αγαπημένες μας Ολικής Άλεσης που αποτελούν την ιδανική βάση για οποιοδήποτε γλυκό ή αλμυρό topping.
Υλικά για ένα βάζο:
- 300 γρ. καθαρισμένα φιστίκια Αιγίνης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα δυνατό πολυκοπτικό μηχάνημα ή σε μπλέντερ χτυπάμε τα φιστίκια Αιγίνης αρκετά λεπτά μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο βούτυρο ξηρών καρπών. Αν χρειάζεται σταματάμε ενδιάμεσα και με μαρίζ ή κουτάλι κατεβάζουμε από τα τοιχώματα του κάδου.
- Παίρνουμε μερικές wasa, αλοίφουμε με το βούτυρο φιστικιών, ρίχνουμε λίγο σιρόπι αγαύης και έξτρα τριμμένο φιστίκι Αιγίνης.
Για συνταγές για περισσότερα spreads πατήστε εδώ: https://dietstories.gr/?s=άλειμμα
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά 1 κ.σ. (15 γρ.)
Ενέργεια: 88 kcal
Υδατάνθρακες: 3.1 γρ.
Πρωτεΐνη: 3.3 γρ.
Λιπαρά: 7.6 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 0.6 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.9 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών