κόκκινο κρέας
Αρχική » κόκκινο κρέας
Σούπερ συνταγή για τα πιο ζουμερά κεφτεδάκια, χωρίς σταγόνα λαδιού! Υλικά (για 22 κεφτεδάκια): 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 50
Υλικά για 5 μερίδες: 750 γρ. φιλέτο μοσχαριού κομμένο σε κομμάτια 2 εκ. 3 μεγάλες πιπεριές φλωρίνης κομμένες σε
Μερίδες Συνταγής: 3 Υλικά: 3 χοιρινές μπριζόλες λαιμού 2 κ.σ. μουστάρδα dijon 1 κ.σ. μέλι χυμό από 1 πορτοκάλι 2
Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 400 γρ. Μοσχάρι φιλέτο άπαχο κομμένο σε κομμάτια 3 εκατοστών 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες 1
Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού 2 λωτοί (500 γρ.) 3 καρότα 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα