Σούπερ συνταγή για τα πιο ζουμερά κεφτεδάκια, χωρίς σταγόνα λαδιού!
Υλικά (για 22 κεφτεδάκια):
- 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
- 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- 60 γρ. τρίμμα ψωμιού
- 2 αυγά
- λίγο κύμινο
- λίγη αποξηραμένη ρίγανη
- λίγο τριμμένο αποξηραμένο σκόρδο
- 1 χούφτα ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο Αλάτι & φρέσκο τριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της συνταγής μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Με βρεγμένα χέρια πλάθουμε κεφτεδάκια και ψήνουμε στο air-fryer για 15-18 λεπτά ή μέχρι τα κεφτεδάκια μας να πάρουν ωραίο χρώμα.
- Για τη sauce γιαουρτιού ανακατεύουμε 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι με κύμινο, αλάτι, ελάχιστο λάδι, ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
Για περισσότερες συνταγές για κεφτεδάκια, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά κεφτεδάκι (1/22 συνταγής):
- Ενέργεια: 67 kcal
- Υδατάνθρακες: 3.1 γρ.
- Πρωτεΐνη: 8.3 γρ.
- Λιπαρά: 2.7 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 0.8 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 1.5 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1
Υλικά: 4 μεγάλες τορτίγιες ολικής άλεσης 2 κούπες φρέσκο σπανάκι