ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΤΟ AIR FRYER

Σούπερ συνταγή για τα πιο ζουμερά κεφτεδάκια, χωρίς σταγόνα λαδιού!

Υλικά (για 22 κεφτεδάκια):

  • 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
  • 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 60 γρ. τρίμμα ψωμιού
  • 2 αυγά
  • λίγο κύμινο
  • λίγη αποξηραμένη ρίγανη
  • λίγο τριμμένο αποξηραμένο σκόρδο
  • 1 χούφτα ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο Αλάτι & φρέσκο τριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της συνταγής μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  • Με βρεγμένα χέρια πλάθουμε κεφτεδάκια και ψήνουμε στο air-fryer για 15-18 λεπτά ή μέχρι τα κεφτεδάκια μας να πάρουν ωραίο χρώμα.
  • Για τη sauce γιαουρτιού ανακατεύουμε 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι με κύμινο, αλάτι, ελάχιστο λάδι, ψιλοκομμένο κόλιανδρο.

Για περισσότερες συνταγές για κεφτεδάκια, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά κεφτεδάκι (1/22 συνταγής):

  • Ενέργεια:  67 kcal
  • Υδατάνθρακες: 3.1 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 8.3 γρ.
  • Λιπαρά: 2.7 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 0.8 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 1.5 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1

Υλικά: 4 μεγάλες τορτίγιες ολικής άλεσης 2 κούπες φρέσκο σπανάκι

Υλικά: 200 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 3 τορτίγιες 1 μικρό