ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΤΟ AIR FRYER

Σούπερ συνταγή για τα πιο ζουμερά κεφτεδάκια, χωρίς σταγόνα λαδιού!

Υλικά (για 22 κεφτεδάκια):

  • 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
  • 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 60 γρ. τρίμμα ψωμιού
  • 2 αυγά
  • λίγο κύμινο
  • λίγη αποξηραμένη ρίγανη
  • λίγο τριμμένο αποξηραμένο σκόρδο
  • 1 χούφτα ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο Αλάτι & φρέσκο τριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της συνταγής μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  • Με βρεγμένα χέρια πλάθουμε κεφτεδάκια και ψήνουμε στο air-fryer για 15-18 λεπτά ή μέχρι τα κεφτεδάκια μας να πάρουν ωραίο χρώμα.
  • Για τη sauce γιαουρτιού ανακατεύουμε 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι με κύμινο, αλάτι, ελάχιστο λάδι, ψιλοκομμένο κόλιανδρο.

Για περισσότερες συνταγές για κεφτεδάκια, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά κεφτεδάκι (1/22 συνταγής):

  • Ενέργεια:  67 kcal
  • Υδατάνθρακες: 3.1 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 8.3 γρ.
  • Λιπαρά: 2.7 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 0.8 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 1.5 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.