ΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

Υλικά για 4 μερίδες: 

  • 2 μεγάλα ώριμα αχλάδια
  • κανέλα
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 30 γρ. καρύδια 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα αχλάδια, τα κόβουμε στη μέση και τους αφαιρούμε τα κουκούτσια.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
  • Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και τοποθετούμε τα αχλάδια με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω (κόβουμε μια λεπτή φετούλα από το κάτω μέρος ώστε να στέκονται).
  • Ρίχνουμε κανέλα, προσθέτουμε τα καρύδια και περίπου ½ κ.γ. μέλι πάνω από το κάθε κομμάτι αχλαδιού.
  • Ψήνουμε για 30 λεπτά.
  • Αφαιρούμε και σερβίρουμε προαιρετικά με γιαούρτι. 
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (¼ συνταγής) :

  • Ενέργεια: 135 kcal
  • Υδατάνθρακες: 23.5 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 1.5 γρ.
  • Λιπαρά: 5.1 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 0.5 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 3.3 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Πεντανόστιμη, πανεύκολη και πάνω από όλα σπιτική! Υλικά: 170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. σκόνη

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Μοναδικά ανάποδα πιτάκια με μήλο και αχλάδι που αξίζει να δοκιμάσετε! Υλικά : 3 βιολογικά μήλα Nature’s Promise 3 βιολογικά

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.