Υλικά για 2 άτομα:
- 2 αχλάδια
- 40 γρ. blue cheese
- 1 κ.σ. μέλι FRYGANA
- 20 γρ. καρύδια
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά τα αχλάδια και με μαντολίνο ή μαχαίρι κόβουμε πολύ λεπτές φέτες.
- Στρώνουμε ένα ταψι με αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε τα φετάκια αχλαδιού με λίγο σπασμένο καρύδι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 10 λεπτά.
- Προσθέτουμε bluecheese ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας και γαρνίρουμε με μέλι FRYGANA και προαιρετικά με φρέσκο πιπέρι.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (1/2 συνταγής):
- Ενέργεια: 254 kcal
- Υδατάνθρακες: 25.1 γρ.
- Πρωτεΐνη: 5.9 γρ.
- Λιπαρά: 13.9 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 9.1 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 2.8 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών
Για την πορτοκαλόπιτα: 200 γρ. φύλλο κρούστας ξύσμα από 2