ΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ, ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ FRYGANA

Υλικά για 2 άτομα:

  • 2 αχλάδια
  • 40 γρ. blue cheese
  • 1 κ.σ. μέλι FRYGANA
  • 20 γρ. καρύδια
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε καλά τα αχλάδια και με μαντολίνο ή μαχαίρι κόβουμε πολύ λεπτές φέτες.
  • Στρώνουμε ένα ταψι με αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε τα φετάκια αχλαδιού με λίγο σπασμένο καρύδι.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 10 λεπτά.
  • Προσθέτουμε bluecheese ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας και γαρνίρουμε με μέλι FRYGANA και προαιρετικά με φρέσκο πιπέρι.
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (1/2 συνταγής):

  • Ενέργεια: 254 kcal
  • Υδατάνθρακες: 25.1 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 5.9 γρ.
  • Λιπαρά: 13.9 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 9.1 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 2.8 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 3 Wasa Original 70 ml γάλα χαμηλών λιπαρών ή

Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών

Για την πορτοκαλόπιτα: 200 γρ. φύλλο κρούστας ξύσμα από 2