ψαρονεφρι

Υλικά για 3 μερίδες: Για το ψαρονέφρι 500 γρ. ψαρονέφρι (ένα μεγάλο κομμάτι) 25 γρ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ½

Για τα buns (περίπου 20): 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2% 200 ml νερό 60 γρ. ζάχαρη 8

Yλικά για 4 μερίδες:  Για το ψαρονέφρι:  800 γρ. ψαρονέφρι 5 φέτες ψωμί τοστ (ή άλλο) 2 χούφτες φρέσκα μυρωδικά

Υλικά για 2 μερίδες:  Για το ψαρονέφρι  500 γρ. ψαρονέφρι (ένα μεγάλο κομμάτι) 10 γρ. βούτυρο 15 γρ. ελαιόλαδο 1

Υλικά για 4 μερίδες:  600 γρ. ψαρονέφρι   2 κ.γ. αποξηραμένο ή φρέσκο θυμάρι 1 κ.γ. ελαιόλαδο ½ κ.γ. αποξηραμένο

Υλικά για 4 μερίδες:  600 γρ. ψαρονέφρι   1 φρέσκος ανανάς 2 κ.γ. ελαιόλαδο  Υλικά για τη μαρινάδα:  100 ml

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.