ΑΜΥΛΟ

Υλικά για 30 τυροπιτακια: 500 Φαρίν απ 75 γρ. ηλιέλαιο

Υλικά για 2 άτομα: Για τη σαλάτα 2/3 κούπας λευκή

Υλικά για 2 μερίδες 400 γρ. μωβ πατάτες Περού 2

Υλικά για 4 άτομα: 1 κούπα πλιγούρι 150 γρ. λαχανάκια

Υλικά για 4 μερίδες: 1 κούπα τρίχρωμη κινόα 150 γρ.

Yλικά για 2 μερίδες: 100 γρ. σιτάρι 2 κούπες ζωμό

Yλικά για 2 μερίδες: 2 ολόκληρα καλαμπόκια λίγο θυμάρι 1

Υλικά για 2 μερίδες: Για το ψαρονέφρι 500 γρ. ψαρονέφρι

Υλικά για 4 μερίδες: 1 κούπα κινοα 1 κούπα κατεψυγμένο

Συστατικά (για 4 μερίδες): 500 γρ. πένες ολικής βρασμένες 2

Συστατικά: 1 κούπα βρασμένη κινόα 10 ντοματίνια ½ αγγούρι κομμένο

Υλικά για 4 μερίδες: 1 κόφτης λαχανικών σπιράλ (spiralizer- βρίσκεται

Μερίδες Συνταγής: 6 4 γρ. ξηρή μαγιά 2 κ.σ. ζάχαρη