ΑΜΥΛΟ

Υλικά για 30 τυροπιτακια: 500 Φαρίν απ 75 γρ. ηλιέλαιο 150 ml νερό 150 γρ. γιαούρτι 150 φέτα light 1

Υλικά για 2 άτομα: Για τη σαλάτα 2/3 κούπας λευκή κινόα 1½ κούπα ζωμό λαχανικών 8 ελιές κομμένες σε ροδέλες

Υλικά για 2 μερίδες 400 γρ. μωβ πατάτες Περού 2 αυγά 200 mlνερό 60 γρ. ζάχαρη 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

Υλικά για 2 άτομα: Για τη σαλάτα 150 γρ. ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ λευκό νηστίσιμο 300 γρ. καρπούζι καθαρισμένο χωρίς κουκούτσια 2 χούφτες

Υλικά για 4 άτομα: 1 κούπα πλιγούρι 150 γρ. λαχανάκια Βρυξελλών 1 μικρή γλυκοπατάτα 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 20

Υλικά για 4 μερίδες: 1 κούπα τρίχρωμη κινόα 150 γρ. λευκά μανιτάρια σε φέτες 2 κούπες ζωμό λαχανικών 1 μικρό

Yλικά για 2 μερίδες: 100 γρ. σιτάρι 2 κούπες ζωμό λαχανικών 10 ντοματίνια ψιλοκομμένα 1 μικρό αγγουράκι Κρήτης καθαρισμένο και

Yλικά για 2 μερίδες:  180 γρ. γλυκοπατάτα καθαρισμένη και κομμένη σε τριγωνάκια 1,5 εκ.  12 λαχανάκια βρυξελλών  1 κ.σ. ελαιόλαδο 

Yλικά για 2 μερίδες:  2 ολόκληρα καλαμπόκια λίγο θυμάρι 1 κ.γ. βούτυρο light ανάλατο αλάτι & πιπέρι 

Υλικά για 2 μερίδες:  Για το ψαρονέφρι  500 γρ. ψαρονέφρι (ένα μεγάλο κομμάτι) 10 γρ. βούτυρο 15 γρ. ελαιόλαδο 1

Υλικά για 4 μερίδες: 1 κούπα κινοα 1 κούπα κατεψυγμένο αρακά 50 γρ. αποξηραμένα goji berries 50 γρ. κομμένα κάσιους

Συστατικά (για 4 μερίδες):  500 γρ. πένες ολικής βρασμένες 2 κούπες φουντάκια μπρόκολου   20 ντοματίνια κομμένα στη μέση 1

Συστατικά:  1 κούπα βρασμένη κινόα 10 ντοματίνια ½ αγγούρι κομμένο οριζόντια σε φέτες με peeler 6 μπαλάκια μοτσαρέλας 10 φύλλα

Υλικά για 4 μερίδες:  1 κόφτης λαχανικών σπιράλ (spiralizer- βρίσκεται σε καταστήματα μαγειρικής) 3 μεσαίες μακρόστενες γλυκοπατάτες 2 μεγάλα κόκκινα

Μερίδες Συνταγής: 6 4 γρ. ξηρή μαγιά 2 κ.σ. ζάχαρη 15 γρ. βούτυρο 250 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.