Yλικά για 2 μερίδες:
- 2 ολόκληρα καλαμπόκια
- λίγο θυμάρι
- 1 κ.γ. βούτυρο light ανάλατο
- αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα καλαμπόκια για περίπου 2 ώρες.
- Τα σουρώνουμε και στη συνέχεια τα ψήνουμε σε ηλεκτρική σχάρα ή στο γκριλ στο φούρνο για λίγα λεπτά από όλες τις πλευρές.
- Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε με το θυμάρι.
- Όσο είναι ακόμα ζεστά τα καλαμπόκια αλοίφουμε με τα καλαμπόκια.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Aνά καλαμπόκι :
- Ενέργεια: 193 kcal
- Υδατάνθρακες: 30.6 γρ.
- Πρωτεΐνη: 4.3 γρ.
- Λιπαρά: 7.6 γρ.
- Κορεσμένα λιπαρά: 1.7 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 3.3 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 340 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 150 γρ. γιαούρτι 2% 100
Υλικά: 4 μεγάλες τορτίγιες ολικής άλεσης 2 κούπες φρέσκο σπανάκι