Υλικά για 4 μερίδες:
- 1 κούπα κινοα
- 1 κούπα κατεψυγμένο αρακά
- 50 γρ. αποξηραμένα goji berries
- 50 γρ. κομμένα κάσιους
- 3 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
- 1 χούφτα ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
- 60 ml σάλτσα σόγιας
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε 2 κούπες νερό και το φέρνουμε σε βρασμό.
- Ρίχνουμε την κινόα, σκεπάζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 10-12 λεπτά ή μέχρι η κινόα να απορροφήσει όλα τα υγρά.
- Σε ένα άλλο κατσαρολάκι βράζουμε τον αρακά για 15-20 λεπτά και τον σουρώνουμε.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε την κινόα, τον αρακά και όλα τα υπόλοιπα συστατικά της σαλάτας.
Για περισσότερες συνταγές για σαλάτες, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα:
- Ενέργεια: 245 kcal
- Υδατάνθρακες: 27 γρ.
- Πρωτεΐνη: 7.2 γρ.
- Λιπαρά: 11.4 γρ.
- Κορεσμένα λιπαρά: 2.9 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 4.9 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Νηστίσιμοι κολοκυθοκεφτεδες στην πιο light εκδοχή τους, για ένα νόστιμο