![](https://dietstories.gr/wp-content/uploads/2025/01/DSC_2856-2-1-150x150.jpg)
![](https://dietstories.gr/wp-content/uploads/2023/12/66-1024x684.jpg)
Υλικά για 30 τυροπιτακια:
- 500 Φαρίν απ
- 75 γρ. ηλιέλαιο
- 150 ml νερό
- 150 γρ. γιαούρτι
- 150 φέτα light
- 1 αυγό για τη ζύμη & 1 αυγό για άλειμμα
- λίγο αποξηραμένο θυμάρι αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη Φαρίν απ και το αλάτι και προσθέτουμε όλα τα υλικά της ζύμης εκτός από τη φέτα και το αυγό για άλειμμα.
- Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και κατόπιν ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να πάρουμε μια λεία ζύμη.
- Τρίβουμε τη φέτα light με τα χέρια μας και ρίχνουμε το θυμάρι.
- Κόβουμε μικρά κομμάτια από το ζυμάρι (περίπου 35-40 γρ. το ένα) και τα ανοίγουμε με τα δάχτυλα μας, βάζουμε μια κουταλιά γλυκού φέτα και τυλίγουμε κρύβοντας τη φέτα μέσα στο ζυμάρι.
- Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 14 περίπου λεπτά.
Για περισσότερες συνταγές για πίτες-πιτάκια, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά τυροπιτάκι:
- Ενέργεια: 93 kcal
- Υδατάνθρακες: 11.9 γρ.
- Πρωτεΐνη: 5.2 γρ.
- Λιπαρά: 3 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 0.8 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 1.1 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 340 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 150 γρ. γιαούρτι 2% 100
Υλικά: 4 μεγάλες τορτίγιες ολικής άλεσης 2 κούπες φρέσκο σπανάκι