Υλικά για 4 μερίδες:
- 400 γρ. MISKO Protein Πέννυ Ριγκάτε
- 700 γρ. άπαχο μοσχάρι σε κομμάτια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 καρότα σε ροδέλες
- 12 κάστανα
- 500 γρ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
- 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- λίγα σκόνη αποξηραμένου σκόρδου
- τριμμένο μπαχάρι & 2 φύλλα Δάφνης
- αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια μοσχαριού και σε αντικολλητική κατσαρόλα ή τηγάνι με καπάκι τα σοτάρουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Αφαιρούμε τα κομμάτια μοσχαριού και στο ίδιο σκεύος σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μπαχάρι, τα φύλλα δάφνης με 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Μόλις τα κρεμμύδια μαλακώσουν σβήνουμε με το κρασί και μόλις το αλκοόλ εξατμιστεί προσθέτουμε το ζωμό βοδινού, το μοσχάρι και τα καρότα. Μόλις πάρουν μία βράση χαμηλώνουμε αρκετά τη φωτιά και με κλειστό καπάκι σιγομαγειρεύουμε για περίπου 120 λεπτά (ή μέχρι το μοσχάρι και τα καρότα να γίνουν πολύ μαλακά).
- Προσθέτουμε τα κάστανα και αφήνουμε για λίγα λεπτά.
- Σε κατσαρόλα με νερό που βράζει μαγειρεύουμε τα Πέννε Ριγκέτε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Αναμειγνύουμε τα ζυμαρικά με το ραγού, προσθέτουμε φρέσκο τριμμένο πιπέρι καιιι.. απολαμβάνουμε
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (1/4 συνταγής):
- Ενέργεια: 529 kcal
- Υδατάνθρακες: 55.6 γρ.
- Πρωτεΐνη: 46 γρ.
- Λιπαρά: 16.5 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 4.8 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 4.4 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 μεγάλη κολοκύθα 3-5 κιλά 400 γρ. Protein Spaghetti
Υλικά: 340 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 150 γρ. γιαούρτι 2% 100