NO BAKE CUPS

Πανεύκολα σοκολατένια cups χωρίς ψήσιμο και χωρίς ζάχαρη!

Υλικά:

Για τις φωλιές χουρμάδων:

  • 120 γρ. απύρηνοι χουρμάδες
  • 60 γρ. σκόνη άγλυκου κακάο
  • 60 γρ. φιστικοβούτυρο
  • 50 ml φυτικό ρόφημα χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Για τη γέμιση:

  • 80 γρ. κουβερτούρα χωρίς προσθήκη ζάχαρης
  • 50 ml φυτικό ρόφημα χωρίς προσθήκη ζάχαρης
  • Προαιρετικά ανθός αλατιού και τριμμένο φιστίκι Αιγίνης για γαρνίρισμα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε καυτό νερό μουλιάζουμε τους χουρμάδες για 20 λεπτά.
  • Με ραβδομπλέντερ χειρός τους χτυπάμε με 50 ml από το νερό τους και με το φυτικό γάλα μέχρι να πάρουμε μια πάστα.
  • Σε μπολ αναμειγνύουμε την πάστα χουρμάδων με το κακάο και το φιστικοβούτυρο.
  • Χωρίζουμε το μείγμα σε 6 μέρη, πλάθουμε μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε θήκες σιλικόνης για muffins. Πιέζουμε και ανοίγουμε σε cups όπως στο βίντεο, δημιουργώντας φωλιές.
  • Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα με το φυτικό γάλα και γεμίζουμε τις φωλιές χουρμάδων με τη ganache.
  • Ρίχνουμε το αλάτι και το φιστίκι και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα και καλή μας απόλυση!!
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (1/6 συνταγής):

  • Ενέργεια: 231 kcal
  • Υδατάνθρακες: 20.1 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 11.7 γρ.
  • Λιπαρά: 11.9 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 2.1 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 0.6 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 120 γρ. ΒΙΟ Κρέμα Δημητριακών με γάλα & μπισκότο 100 γρ. αλεύρι βρώμης (βρώμη αλεσμένη σε πολυκοπτικό) 1 αυγό

Υλικά: 120 γρ. πάστα χουρμά και έξτρα 50 ml από το νερό που τους μουλιάσαμε (για να φτιάξουμε την πάστα

Υλικά: 120 γρ. αλεύρι ολικής 120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. Μύλοι Αγίου Γεωργίου 40 γρ. ηλιέλαιο 1 κ.σ. baking powder 120

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.