Υλικά για 4 μερίδες:
- 100 γρ. σολομό καπνιστό σε φέτες
- ½ αγγούρι καθαρισμένο σε λεπτά στικς
- 150 γρ. κρέμα τυρί χαμηλών λιπαρών
- 1 χούφτα άνιθο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 bamboo(sushi) mat
- 2 κ.σ. σουσάμι μαύρο (ή λευκό)
- πιπέρι
Υλικά για 4 μερίδες:
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Ανά μερίδα (1/4 συνταγής):
Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο
Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.
Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2