ΡΟΛΟ ΣΟΛΟΜΟΥ

Υλικά για 4 μερίδες:

  • 100 γρ. σολομό καπνιστό σε φέτες
  • ½ αγγούρι καθαρισμένο σε λεπτά στικς
  • 150 γρ. κρέμα τυρί χαμηλών λιπαρών
  • 1 χούφτα άνιθο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 1 bamboo(sushi) mat
  • 2 κ.σ. σουσάμι μαύρο (ή λευκό)
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με τον άνιθο, το χυμό λεμόνι,  και το φρέσκο πιπέρι.
  • Τυλίγουμε το bamboomatμε διάφανη μεμβράνη έτσι ώστε να καλύψουμε ολόκληρη την επιφάνεια του και από τις δύο πλευρές.
  • Στρώνουμε τις φέτες σολομού ώστε να καλύψουν το matκαι αλείφουμε το μείγμα τυριού πάνω στις φέτες σολομού καλύπτοντας τες.
  • Στην άκρη του mat απλώνουμε πάνω από το μείγμα τυριού κατά μήκος της μεγάλης πλευράς τα στικς αγγουριού.
  • Τυλίγουμε με το ματ και πιέζουμε πολύ καλά με τα δάχτυλα μας ώστε να σχηματιστεί ένα ρολό.
  • Κόβουμε σε φέτες και γαρνίρουμε με το σουσάμι
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (1/4  συνταγής):

  • Ενέργεια: 236 kcal
  • Υδατάνθρακες: 11,5 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 21,1 γρ.
  • Λιπαρά: 14,1 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 4,8 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 1,1 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.