ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ

Είστε έτοιμοι να τρελάνετε τα παιδιά σας με σοκολατένια δημητριακα;

Υλικά:

  • 120 γρ. αλεύρι βρώμης H&B
  • 120 γρ. μέλι ακακίας H&B
  • 110 γρ. βούτυρο αμυγδάλου Meridian 25 γρ. σκόνη άγλυκου κακάο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μπολ ρίχνουμε το βούτυρο αμυγδάλου με το μέλι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρουμε μια ομοιόμορφη πάστα.
  • Ρίχνουμε το κακάο και το αλεύρι βρώμης και ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε να αναμειχθούν όλα τα υλικά.
  • Πλάθουμε με τα χέρια μας μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  • Κόβουμε από το μείγμα μικρά κομμάτια και με τα χέρια μας πλάθουμε μπαλάκια που τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 10 λεπτά.
  • Αφήνουμε να κρυώσουν, αποθηκεύουμε σε γυάλινο βάζο και συντηρούμε στο ψυγείο για περίπου 1 εβδομάδα.
  • Απολαμβάνουμε με γάλα, γιαούρτι, σκέτα ή όπως αλλιώς κάνουμε κέφι.

Για περισσότερες συνταγές για μπισκότα, κέικ πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (40 γρ. σπιτικών δημητριακών):

  • Ενέργεια: 156 θερμίδες
  • Υδατάνθρακες: 24 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 4 γρ.
  • Λιπαρά: 7,4 γρ.
  • Κορεσμένα λιπαρά: 3 γρ.
  • Φυτικές ίνες: 3,8 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Πεντανόστιμη, πανεύκολη και πάνω από όλα σπιτική! Υλικά: 170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. σκόνη

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Μοναδικά ανάποδα πιτάκια με μήλο και αχλάδι που αξίζει να δοκιμάσετε! Υλικά : 3 βιολογικά μήλα Nature’s Promise 3 βιολογικά

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.